Account aanmaken

Door u naam en emailadres op te geven maakt u een account aan. U kunt dan o.m. op blogs reageren en actief mee discussiƫren in onze fora.

Direct Beschikbare Professionals

Wilt u verhalen van enkele Direct Beschikbare Professionals ervaren? Wellicht passen ze meteen in uw team! De contactgegevens staan er bij zodat u niet eens een abonnement hoeft aan te maken!

Actuele profielen van beschikbare kandidaten

Onder Sneloverzicht kandidaten vindt u een beknopt overzicht van de actueel beschikbare kandidaten. U kunt hier ook ZZP'ers vinden die op zoek zijn naar opdrachten. Wilt u als werkgever of recruiter de volledige profielen bekijken dan kunt u een Werkgeversabonnement afsluiten. U moet zich daarvoor eerst als werkgever registreren.

Registreren als Werkgever of Recruiter

Door u als Werkgever of Recruiter met een Werkgeversprofiel te registreren kunt u:

  • Werkgeversabonnementen afsluiten om kandidatenprofielen te selecteren en in uw eigen Wekr omgeving te beheren, en
  • Vacatures plaatsen.

U kunt de registratie van de gegevens in uw werkgeverstratieprofiel volledig zelf beheren en op ieder moment weer verwijderen.

Vacature(s) plaatsen

Wilt u als werkgever of recruiter een of meerdere vacatures plaatsen dan moet u eerst een eigen Werkgeversprofiel aanmaken. Heeft u een eigen werkgeversprofiel dan kunt u vacature(s) plaatsen.

Werkgeversabonnement afsluiten

Wilt u als Werkgever of Recruiter de volledige profielen van kandidaten en ZZP'ers in kijken, kandidaten selecteren en de profielen van kandidaten in uw eigen Wekr omgeving beheren, dan kunt u een werkgeversabonnement afsluiten. Wekr biedt verschillende abonnementen tegen uiterst concurrerende tarieven. Met een werkgeversabonnement kunt u kandidaten selecteren en met hen direct contact opnemen. U kunt direct de door u geselecteerde kandidatenprofielen in uw eigen, unieke Wekr omgeving opslaan, beheren en aan uw vacature(s) koppelen. Verandert de situatie of de gegevens van kandidaten, dan worden de gegevens in uw eigen, unieke Wekr omgeving automatisch aangepast! U hoeft dus geen profielen te downloaden om een eigen database te onderhouden en zijn uw kandidatengegevens altijd actueel!

Arbeidsmarkt Startpagina

Zoekt u een professionele organisatie die u kan helpen bij uw arbeidsmarktvragen selecteer dan een geschikt bedrijf in de Arbeidsmarkt Startpagina.

Klacht over een kandidatenprofiel?

Is de informatie van een kandidaat onjuist, worden kwalificaties opgegeven die men niet in bezit heeft, is de kandidaat bv. niet beschikbaar terwijl deze aangeeft van wel of blijkt een kandidaat pro forma geregistreerd vanwege behoud van uitkering, meld het ons dan! Wekr onderzoekt u klacht en wanneer deze terecht blijkt te zijn neemt Wekr maatregelen. U betaald uiteraard niet voor kandidatenprofielen die niet juist blijken te zijn! Zo houden we onze bestanden samen schoon in ieders belang!