Voor wervende werkgevers

Wanneer u regelmatig personeel aanwerft en die bekend wil staan als goed werkgever wilt u vast top mind in de aandacht van onze bezoekers komen.

Eigen webpagina in de rubriek 'Wervende werkgevers'

Wekr biedt u de optie voor een eigen webpagina onder de rubriek 'Wervende werkgevers' in onze Arbeidsmarkt Startpagina. Wekr maakt in overleg met u uw eigen pagina voor u op. Onze mogelijkheden en prijzen staan hieronder vermeld.

Alternatieve mogelijkheden

Als werkgever zijn er ook andere mogelijkheden om in de picture te komen bij uw doelgroepen. Zo kan een blog van u op onze website een grote impact hebben op uw bekendheid als goed werkgever. Wanneer u de blogs en discussies op ons platform simpelweg op social media deelt of 'liked, vestig't u de aandacht ook op uzelf. Bent u werkgever. HR medewerker of P&O medewerker, laat dan weten wat u van ontwikkelingen vindt. Reageer op de discussies op het Wekr platform en deel de discussies op uw social media. Maar, beter nog: mail ons uw verhaal!

Profesionele arbeidsmarkt organisaties

Als professionele arbeidsmarktorganisatie of zelfstandige arbeidsmarktprofessional moet u in de aandacht komen van werkgevers en werkzoekend Nederland. Misschien zoekt u geschikte medewerkers... Of wat te denken van zakenpartners om mee samen te werken... U wilt uw organisatie voor het voetlicht brengen en uw diensten op onderscheidende wijze aanbieden zodat uw doelgroepen weten waarvoor ze bij u terecht kunnen. U wilt niet achterblijven, maar er bij horen en met uw doelgroepen in contact komen.

Eigen webpagina in de rubriek 'Arbeidsmarkt organisaties'

Wekr biedt u de optie voor een eigen webpagina onder de rubriek 'Arbeidsmarkt organisaties' in onze Arbeidsmarkt Startpagina. Wekr maakt in overleg met u uw eigen pagina voor u op. Onze mogelijkheden en prijzen staan hieronder vermeld.

Alternatieve mogelijkheden

Als professionele arbeidsmarktorganisatie of zelfstandig arbeidsmarkt professional zijn er ook andere mogelijkheden om in de picture te komen bij uw doelgroepen. Zo kan een blog van u op onze website een grote impact hebben op uw bekendheid als betrouwbare organisatie of deskundige professional. Wanneer u de blogs en discussies op ons platform simpelweg op social media deelt of 'liked', vestigd u de aandacht ook op uzelf. Bent u werkgever. HR medewerker of P&O medewerker, laat dan weten wat u vindt. Reageer op de discussies op het Wekr platform en deel de discussies op uw social media. Maar beter nog: mail ons uw verhaal!

Prijzen van een eigen webpagina

in de Arbeidsmarkt Startpagina

ZZP'ers € 45,-/jaar incl. aanmaakkosten Aanvragen
Organisaties < 10 medewerkers € 80,-/jaar*** incl. aanmaakkosten Aanvragen
Organisaties 10-50 medewerkers € 200,-/jaar*** incl. aanmaakkosten Aanvragen
Organisaties > 50 medewerkers € 500,-/jaar*** incl. aanmaakkosten Aanvragen
Plaatsing logo**** op eigen webpagina € 15,-/logo*** (eenmalig) Aanvragen
Plaatsing foto**** op eigen webpagina € 15,-/foto*** (eenmalig) Aanvragen
Plaatsing extra link op eigen webpagina € 15,-/link*** (eenmalig) Aanvragen
Inbedding video**** € 25,-/video (eenmalig) Aanvragen

***) Deze prijzen zijn exclusief btw.

****) Foto's en andere bestanden dienen volledig vrij van rechten aangeleverd te worden. De huurder van de webpagina is geheel zelf verantwoordelijk voor eventuele rechten claims en vrijwaart Wekr van alle claims op aangeleverd fotografisch materiaal, grafisch materiaal en teksten.