Paul G. deelnemer aan project 45 Pluspunten via mail

Goedemorgen Jaap,
Ik ben verheugd je te kunnen mededelen dat ik een nieuwe baan heb .
Het betreft een functie als workshop manager bij een internationaal bedrijf in Heerlen.
Ik wil je bedanken dat ik mocht deelnemen aan jullie meetings.
Doe alle deelnemers de groeten van mij en wens ze succes.


Marcel H. op LinkedIn

Ik heb een baan gevonden doordat ik mijn Linkedin profiel aangepast heb na de hard skills sessie bij Wekr in Echt.


Yvonne Kersting via mail

Het was leerzaam om een werkzoekenden profiel in te vullen, het heeft mij meer inzicht in mijzelf gegeven wat ik echt graag wil doen. Mijn profiel heb ik opnieuw aangepast met minder woorden. Met vriendelijke groet, Yvonne Kersting


Sandra Veltman

Goedemorgen allen!

Nog maar net aangemeld bij de Carrousel een aantal weken geleden kreeg ik een mooie kans om via een uitzendbureau part time aan de slag te gaan tot 1 november. Was daardoor inactief lid van de Carrousel. Inmiddels weer veranderingen, vandaag mijn laatste dag als uitzendkracht en maandag starten bij mijn nieuwe werkgever! Ik voel mezelf een enorme bofkont!

Ik zie regelmatig negatieve uitlatingen over het UWV, ik ben blijkbaar met de goede mensen in contact gekomen. Zij waren diegene die me voorgedragen hebben bij beide werkgevers.
In sollicitatieland, ben 9 maanden aan het solliciteren geweest en kan ik naar aanleiding van mijn eigen ervaringen het volgende zeggen:

  • Geef nooit NOOIT en te nimmer de moed op! Blijf in je eigen kracht geloven en straal dit uit naar de buitenwereld (positiviteit helpt je verder).
  • Laat je niet in de war brengen door alle tips en goede raad, filter eruit wat bij jou past en leg de rest naast je neer. Je kan maar 1 persoon zijn en dat is jezelf.
  • Leer van je fouten, wees er niet verdrietig van maar ga er mee aan de slag
  • 'Verkoop' jezelf als een eerlijk product, overdrijf niet maar doe jezelf zeker niet te kort!
  • En bovenal, laat je nooit in een hoekje drukken waar je niet hoort..je mag er zijn, je bent waardevol en ergens ben jij het ontbrekende puzzelstukje!

Ik ben 56, heb geen HBO diploma, maar wel de juiste ervaring voor de job. Grote dank aan alle mensen van de carrousel in welke hoedanigheid dan ook. Ik wens iedereen heel veel succes bij zijn of haar missie!

Met vriendelijke groet, Sandra Veltman