Wendy Simonis van Time27 deelt haar ervaringen als loopbaancoach

Wilt u ook uw ervaringen als zelfstandig arbeidsmarkt professional delen? Mail ons uw verhaal met foto en bedrijfslogo.

Bij loopbaanbureau Time27 krijgen professionals inzicht in hun loopbaanpotentieel en worden geholpen in het opstellen van een helder plan van aanpak dat leidt tot de nieuwe ‘passende’ baan!

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Simonis-Starren(40+). Eind 2014 heb ik na meer dan 20 jaar de bancaire wereld verlaten, omdat ik zelf de regie nam over mijn loopbaan. Ik wilde voor mezelf aan de slag. Ik ben nu volop bezig met het realiseren van mijn droom. Inmiddels heb ik loopbaanbureau TIME27 opgericht en mijn motto is:

het is tijd voor duurzame persoonlijke ontwikkeling!

Waar staat TIME27 voor? Waarom heb ik TIME27 opgericht?

Time staat voor “Het is TIJD voor ......” diverse thema’s; nieuwe baan, passende baan, leuke baan, meer zelfkennis, persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, nieuwe opleiding, meer zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, etc.

27 Staat voor mijn huisnummer, op dit nummer is het idee en plan ontstaan om een eigen bedrijf op te richten en er worden inmiddels al de eerste klanten ontvangen. Ik ben een coach en een adviseur. Ik begeleid professionals in hun zoektocht binnen drie maanden naar een ‘passende’ baan, functie en/of werkomgeving. Ik geloof dat je meer uit je loopbaan kunt halen als je de hulp inschakelt van een onafhankelijke expert, die jou inzicht geeft in jouw ‘kunnen’ en dit doorvertaald in een duidelijk en helder plan van aanpak, zodat jij je persoonlijke doelen kunt verwezenlijken.

Waar haal ik de pretentie vandaan om te beweren dat ik dat goed zou kunnen?

Als coach binnen de bancaire wereld heb ik kennis en ervaring opgedaan over hoe je professionals kunt coachen op het gebied van kennis, persoonlijkheids-kenmerken en vaardigheden. De afgelopen jaren heb ik veel werknemers op een positieve wijze mogen adviseren in hun persoonlijke ontwikkeling en begeleiden in het door- en uitstroomproces.

Voila, dat is duidelijk. En wat doe ik daar nu mee?

Als onafhankelijke expert begeleid ik professionals van zowel binnen als buiten de bancaire wereld. Je krijgt daardoor inzicht in je loopbaanpotentieel en daardoor beschik je over het vermogen om:

  • beter te kunnen functioneren in je huidige functie;
  • om vooruitgang te boeken binnen je loopbaan, en;
  • indien noodzakelijk om ander werk te vinden. 


Als teamleider binnen de bancaire wereld heb ik geleerd hoe je proces- en projectveranderingen binnen een afdeling van 100 medewerkers kunt organiseren, plannen, checken en bijsturen met als doel een kwalitatieve, efficiëntere klantbediening tegen een lagere kostprijs.

Klantervaring : Mandy uit Maastricht , (45+)

  • Waarom koos u voor Time27? Wendy is informeel en persoonlijk en weet de verbinding te maken met de klant. Dat wist ik al vanuit de Rabobank-tijd, deze ‘manier’ past heel goed bij mij, vandaar dat ik niet lang moest nadenken toen ik op zoek was naar hulp bij mijn loopbaanvraagstuk.
  • Wat was uw loopbaanvraag? Ik ben zelf gestopt bij mijn vorige werkgever en was heel erg zoekende waar ik me op moest gaan focussen, omdat ik heel veel aspecten in heel veel sectoren leuk vind. Dus ik zocht hulp bij focus aanbrengen in mijn volgende (loopbaan)stap .
  • Wanneer bereikte u samen met Wendy, de loopbaancoach, uw doel? Na 3 sessies, met daarin een aantal testen als ‘praatstuk’. Het huiswerk heeft mij gedwongen om goed na te denken over wat ik wil en om focus aan te brengen.
  • Bent u tevreden met het behaald resultaat? Ja ik ben tevreden, door de focus, de richting, die ik uit wil gaan, uit te spreken, wordt het concreter en geeft het mij de energie om er nu ook echt werk van te maken. Ik was verbaasd dat dit haalbaar was binnen zes weken.
  • Zou je Wendy aanbevelen bij vrienden/familie etc.? Jazeker, dat heb ik inmiddels al gedaan bij een familielid.

Klantervaring: Marjo uit Cadier en Keer, (45+)

  • Wendy is een gedreven loopbaancoach. Eerlijk, open en helder in het uitzetten van het traject. Mede door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft dit geresulteerd in een nieuwe baan voor mij. Indien u op zoek bent naar een resultaatgerichte loopbaancoach dan bent u bij Wendy aan het goede adres.
  • Zou je Wendy aanbevelen bij anderen?
 Jazeker, daarom heb ik ook een aanbeveling via linkedin verzorgd.

Heb jij interesse in meer informatie?

Ik hoop dat deze introductietekst aanleiding is voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek licht ik graag mijn gedrevenheid en enthousiasme over mijn persoonlijke loopbaanbegeleiding aan jou toe.

Wat kan en mag jij gaan verwachten?

Voor jou heb ik een speciaal actieaanbod samengesteld. Heb je interesse, neem contact met me op, zodat ik je kan informeren.

T: +31 (0)6 360 16 970

E: wendy@time27.nl

I: www.time27.nl