door Marion Broekhoven

.

Als recruiter heb ik afgelopen maanden veel werkzoekenden gesproken. En wat ben ik verbaasd over het gebrek aan zelfkennis / inzicht en bewustwording. En niet alleen bij werkzoekenden, maar ook bij vele werkenden om mij heen. Komt bij iedereen een moment in zijn/haar leven dat je echt gaat kijken wat je gelukkig maakt? Of komt dat moment nooit als je situatie je er niet toe dwingt? Hier heb ik nog geen helder antwoord op gevonden. Wat ik wel weet is dat het antwoord op onderstaande vragen voor veel mensen niet eenvoudig blijkt.

Dus ik daag je bij deze uit .... ga er eens voor zitten en geef eerlijk antwoord op de vragen. Niet voor mij, maar voor jezelf. Gewoon om inzicht te krijgen in je eigen leven. Even bewust te worden van het leven dat je nu leeft en je de vraag te stellen of dit nog bij je past. Zoals Marco Borsato zingt: Creëer je je geluk, want binnen in jezelf is waar het eindigt en begint.

5 vragen aan jezelf

1 Wat zou ik doen als ik morgen 1 miljoen zou winnen?

2 Wat is je droombaan, ongeacht of het "kan"?

3 Waar ben je goed in, wat kost je geen moeite?

4 Beschrijf je talent in 3 woorden?

5 Vraag eens aan 10 mensen om je heen om jouw 3 grootste kwaliteiten te benoemen.

Ik hoop dat je door deze vragen te beantwoorden voor jezelf de balans op kunt maken .... ben ik goed bezig of is het tijd om in 2016 een andere koers te gaan varen?

Groetjes,

Marjon van Broekhoven

Marion Broekhoven

Trainer, Inspirator, Koersmotivator, Beelddenker.