WerkCaféDeurne (WCD) bestaat sinds de zomer van 2017. Het is het zusje van WerkCaféNuenen (WCN), dat sinds 2013 bestaat. Beide WerkCafé’s zijn er voor iedereen die in de zoektocht naar een (nieuwe) baan het netwerk actief in wil zetten.

Wat we verder doen is ondermeer elkaar helpen met het bouwen aan een mooi CV, het oefenen van sollicitatie-activiteiten, etc.

Ook is het de plek waar regelmatig workshops worden gegeven over zaken als het CV, LinkedIn, Social Media, sollicitatietips e.d. en waar uitzendburo's en intermediars hun visie op de regionale arbeidsmarkt presenteren.

In Deurne is het resultaat van die bijeenkomsten dat sinds de oprichting van WCD 12 mensen een baan hebben gevonden. Het effect voor de “BV Nederland” is dan een doorlopende maandelijkse besparing van 12 uitkeringen van € 1.100,-. Op jaarbasis ruim anderhalve ton!

Op woensdag 30 mei a.s. hebben we een speciale gast: het UWV. Nicole Kievits (regiomanager Zuid/Oost Brabant & Gert Jan van der Maat (manager werkzoekenden dienstverlening) bezoeken dan WCD. Voor het UWV een mooie gelegenheid om kennis te maken met een minder “dwingende” geleiding naar werk, als ik het even zo mag zeggen, en tevens een keer midden in hun "markt" te staan.

Aanmelden

Facebook WerkCafeDeurne

LinkedIn WerkCafeDeurne