Promotie met een plaatje

Ben je werkzoekend? Dan heb je waarschijnlijk allang een Linkedinprofiel aangemaakt. Maar wat doe je er eigenlijk mee?

Jezelf promoten

Wist je dat je Linkedin voor méér zaken kunt gebruiken dan een verlengde van je CV? Bijvoorbeeld om jezelf te promoten en belangstellenden (bijv. recruiters) naar je Linkedinprofiel te krijgen.

Hoe?

Eén van de manieren om jezelf te promoten is door middel van een promotieplaatje. In dit webinar gaan we je daar alles over vertellen!

Webinar "Hoe promoot je jezelf effectief met Linkedin"

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– waar een goede promotie aan voldoet
– hoe je gemakkelijk een promotieplaatje maakt
– hoe je jezelf kunt promoten
– hoe je elkaars netwerk kunt gebruiken met de Social Carrousel

Gastspreker

Gastspreker bij dit webinar is Hedzer Kooistra, oprichter van Wekr. Hedzer zet zich voortdurend in om actieve werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers die moeite hebben om personeel te vinden. Hedzer is ook de bedenker en initiatiefnemer van de Social Carrousels. De Sociale Carrousel helpt je bij je promotie op Linkedin. Zodat je niet alleen in jouw eigen netwerk wordt gezien, maar je netwerk opeens vele malen groter wordt. En dat helpt!

Datum&Tijd

Het webinar vindt plaats op 20 april 2016 om 10.00 uur.

Schrijf je hier in

* Kun jij niet aanwezig zijn bij dit webinar op het genoemde tijdstip, schrijf je dan toch in. Je krijgt de opname na afloop toegestuurd.

* Door je in te schrijven voor het webinar krijg je tevens een gratis abonnement op mijn “Creeer-je-eigen-werk E-zine”. Hierin inspireer ik je wekelijks om te gaan doen wat je het liefste doet en je eigen werk te creëren. Je kunt je hier altijd weer voor uitschrijven, zonder enig probleem.

* Ik ga zorgvuldig om met je gegevens en deel ze nooit met derden.

Webinar informatie