Om aan de luide roep voor een praktijk- en resultaatgerichte recruitmentopleiding te voldoen, hebben we als Academie voor Arbeidsmarkt Communicatie de Leergang Recruitment in ons najaarsprogramma opgenomen.

Een goed opgeleide en getrainde recruiter verdient zichzelf binnen één extra aanname terug!

Dé recruitmentopleiding van Nederland

Recruitment is een vak! Een vak waarin u succesvol wordt als u de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische opleiding recruitment van 2 x 2 dagen leert u wat recruitment is, hoe u succesvol kunt searchen, verleiden en interviewen. Dat leert u van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk. Alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen naar hun volgende stap in hun loopbaan.

Een moderne aanpak

In de opleiding gaan we uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat u ook een intake/assessment krijgt en dat wij uw motivatie toetsen om deel te nemen aan de opleiding. Natuurlijk is dit uitstekende input om uzelf te leren en te verbeteren als recruiter. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search, de vacatureverbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

Dit doen we:

  • Maximaal 18 personen kunnen deelnemen
  • In 2 keer 2 dagen (incl. 2 overnachtingen)
  • Altijd 2 docenten op de groep
  • Veel interactie, oefeningen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord
  • Wij bouwen met u aan een nieuwe generatie recruiters (incl. teambuilding)
  • De kwaliteitsgarantie van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Leerdoel:

Het belangrijkste leerdoel dat wij nastreven is dat wij u in 9 dagdelen en extra opdrachten, de basis geven om een vakvolwassen gesprekspartner te zijn voor opdrachtgever en kandidaat. U kent alle uitgangspunten en basisregels beter dan de gemiddelde recruiter en weet dit direct en praktisch door te vertalen naar meer wervingssucces. Naast 4 intensieve dagen van persoonlijke groei, vakinhoudelijke kennis en inspiratie is er aandacht voor lachen en netwerken. We zijn natuurlijk wel recruiters.

Heeft u al een aantal jaar ervaring (meer dan 250 hires gerealiseerd), dan is de vervolgopleiding wellicht meer voor u: Leergang Recruitment Advanced.

Vroegboekactie

Wanneer u zich vóór 1 september 2017 inschrijft voor deze opleiding ontvangt u een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 23 november 2017 plaatsvindt. Tijdens het Recruitment Tech Event ontdekt u hoe recruitment tooling u kan helpen bij het realiseren van uw recruitmentdoelen.

Gratis Webinar: Maak kennis met de nieuwe recruitment opleiding in Nederland!

Vanzelfsprekend kunt u vragen stellen en nader contact opnemen.

Webinar introductie Leergang Recruitment