Inspiration360 biedt ondernemend en ambitieus Nederland een bijzondere avond uit met inspiratie op wereldniveau. Een avond waarin ondernemers en professionals aan de hand van bijzondere verhalen een volgende stap kunnen zetten in het overwinnen van belangrijke uitdagingen in hun persoonlijke ontwikkeling, hun organisatie en de samenleving. Inspiration360 maakt het mogelijk om te leren van de ultimate survivaltechnieken van grote inspirators zoals Richard Branson, Al Gore en Bear Grylls.

Economieën veranderen, business modellen worden herzien en opnieuw uitgevonden. Het klimaat staat gigantisch onder druk en technologische ontwikkelingen gaan harder dan ooit. Dit vereist aanpassingsvermogen en vooral een ijzersterke, duurzame visie van game changers, beleidsmakers en decision makers. Het vereist de durf om linksaf te durven slaan waar anderen rechts gaan. Speciaal voor hen die dit graag weloverwogen en goed geïnformeerd doen, vindt in 2016 de eerste editie van Inspiration360 plaats.

Sprekers

Richard Branson wordt gezien als ‘s werelds #1 Business Entrepreneur, maakt het onmogelijke mogelijk en deelt op 4 oktober zijn persoonlijke visie op duurzaam succes en ondernemerschap.

Bear Grylls is bekend van het survivalprogramma Running Wild van Discovery Channel waarin hij met o.a. Obama door de wildernis trok. Voorheen deed hij dienst als Special Air Service (SAS) agent, tegenwoordig is hij motivatietrainer, bergbeklimmer en presentator. Hij neemt u op 4 oktober mee in een persoonlijke survival van idee naar succes.

Al Gore heeft een uniek blik op de mogelijkheden en uitdagingen die gepaard gaan met het creëren van een nieuwe digitale samenleving. De status van Vicepresident Gore als een leider in de mondiale politiek, technologie en business beïnvloedt zijn positie als lid van de Raad van Bestuur van Apple en als Senior Partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers, een vooraanstaand durfkapitaalfirma in Silicon Valley.

Programma

19.30 –19.40 Opening show Inspiration360
19.40 –20.25 Richard Branson & Eva Jinek
20.25 –21.15 Bear Grylls & Winston Gerschtanowitz
21.15 –21.45 Pauze
21.45 –22.15 Nederlandse topondernemer
22.15 –23.00 Al Gore

Aanmelden

Sprout is partner van Inspiration360 en werkt intensief samen met de organisator. Speciaal voor Sprout Members zijn er 50 kaarten beschikbaar. Wil je hier kans op maken, stuur dan een e-mail naar events@sprout.nl. Verzekerd zijn van een ticket? Aanmelden kan al vanaf €60,50.

Tickets bestellen