Veel activiteiten kennen een zomerstop, maar de onze niet!

Woensdag 6 september organiseren we weer onze inloopochtend! Gebruik deze gelegenheid om je netwerk uit te breiden, ontmoet nieuwe mensen.

Neem gerust iemand mee, voor wie dit interessant kan zijn en ook om kennis te laten maken met Netwerk 50+ Dongen. Iedereen is van harte welkom!

Netwerken is ook delen!
We merken iedere maand dat de inloopochtend een positieve drive geeft. Het delen van ervaringen en het geven van tips leveren vaak nieuwe ideeën op, die je helpen bij het vinden van een baan. Het is bewezen dat netwerken ook dè manier is om sneller aan een baan te komen.

Om je netwerk uit te breiden, is het belangrijk om nieuwe mensen te ontmoeten. Gebruik deze gelegenheid en neem gerust iemand mee, voor wie dit interessant kan zijn en ook om kennis te maken met Netwerk 50+ Dongen. Laat je niet leiden door het getal 50, want iedereen is van harte welkom.

Tips en onderwerpen
Als kernteam zij wij ook benieuwd naar nuttige tips en onderwerpen. Laat het ons weten, want “Het Netwerk” is er niet alleen vòòr jullie, maar ook te activeren vanuit jullie zelf!

We starten om 10.00 uur en we verwachten uiterliijk omstreeks 12.00 uur weer klaar te zijn!

Het algemene motto van deze bijeenkomsten blijft:

“ELKAAR “ONT – MOETEN”

Met vriendelijke groet en tot dan!

Namens het kernteam

Inge de Wolf

P.S. Mocht je niet kunnen, dan ben je welkom de volgende bijeenkomst op 6 september!

Tip voor automobilisten: de Kerkstraat heeft één-richtingsverkeer en het museum is het beste te bereiken via Julianastraat of Torenstraat of Kardinaal van Rossumstraat.

Tip voor fietsers: als er geen plek meer is bij het museum zelf, volg dan de aanwijzingen op de wandaffiche naar de fietsenstalling van tennisvereniging BAS Dongen op een paar minuten loopafstand.

Museum De Looierij