HR is de superheld in elk bedrijf en komt met oplossingen die mensen gelukkiger en productiever maken. En daar kunnen we soms best een beetje hulp bij gebruiken. Op het HR Solution Event gaan we niet denken in problemen, maar creëren we oplossingen. Trek je cape maar aan, want HR komt to the rescue!

Wat kun je verwachten?

Zie jij door alle verschillende solutions het HR-bos niet meer? Op het HR Solution Event vind je een antwoord op vragen zoals: Wat zijn proven solutions voor meer plezier op de werkvloer? Welke solution past nu wél en welke totaal niet? En hoe kun je deze solutions op de juiste manier toepassen in jouw organisatie?

In de ochtend luister je naar 4 sprekers uit verschillende organisaties. In de middag ga je de vloer op en maak je kennis met de sidekicks en hun solutions. Tenslotte heeft elke superheld een sidekick nodig! Ze laten zien welke solutions zij bieden. Daarnaast zijn er meet en greet's om inhoudelijker op jouw probleem in te gaan én kun je die middag meedoen met een workshop. Genoeg te beleven dus.

Ben jij klaar om de volgende dag als held te worden ontvangen? We zien je op het HR Solution Event. Bring your A-game!

Tot 4 september loopt de Early Bird-actie, en krijg je maar liefst 10% korting!

Info en aanmelden