Het zal absoluut niet aan onze deelnemers aan de kweekvijver #MVIP liggen die we op 27 juni presenteren; zij zijn er klaar voor en hebben de afgelopen maanden hun kennis over het politieke systeem bijgespijkerd, hun vaardigheden verfijnd en politieke ambities geformuleerd.

Wat staat er nog meer op het programma?

We gaan in gesprek met Joke Kersten over haar carrière in de politiek o.a. als Kamerlid, burgemeester en lid van het dagelijks bestuur bij het Waterschap.
Josette van Wersch Statenlid en bestuurslid Waterschap Limburg vertelt over haar functie als bestuurder van het Waterschap en bestuurder van Provinciale Staten. En informatie over het Stedelijk Waterbeheer; aandacht voor water in de stad neemt steeds meer toe. Wat speelt er allemaal?
Daarna volgt een lezing van Elisa Hoeijmakers politicologe 'Het spanningsveld tussen integriteit en loyaliteit’. Het politieke handwerk kent vaker het balanceren tussen integriteit (eigen keuze) en loyaliteit (botsing van belangen). Zijn hiervoor keiharde regels of betekent het dat we aangewezen zijn op ‘bij twijfel niet inhalen’.

27 juni 15.45u Waterschap Blerick
Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan via info@famnetwerk.nl
Voor meer informatie over het programma klik hier voor de uitnodiging

Programma bijeenkomst