schoongewoon

Missie

Een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld waarin respect voor mens en natuur en eerlijke verdeling en medezeggenschap centraal staan.

Visie

Als geen ander instituut is het bedrijf waarin mensen werken in staat een positieve invloed te hebben op de omstandigheden waarin mensen leven en werken.
Zelf besluiten nemen met klanten en collega's, over service, materiaal en geld geven de medewerkers een gevoel van waardigheid en vertrouwen.

Diensten

Schoonmaak van interieur

Schoongewoon verzorgt tradtionele schoonmaak in een nieuw jasje. Van hoge kwaliteit en met transparante werkwijze voor u en voor de schoonmaker.

Glasbewassing

Naast schoonmaak verzorgen wij ook de glasbewassing tegen redelijke prijzen en met een hoge kwaliteit

Facilitaire ondersteuning

Schoongewoon kan ook huismeesters inzetten, zij maken schoon, verrichten klein onderhoud, zorgen voor werkende verlichting en houden desgewenst contact met leveranciers. Zij kunnen het periodieke preventieve onderhoud inplannen en staan startklaar in geval van storingen.

Sanitaire diensten

Ook deze service, waar nodig, zoals het bijvullen van handzeep, handdoekautomaten en luchtverfrissers alsmede het bijhouden van de voorraad kunnen wij uiteraard voor u verzorgen.

Automaatservice

Schoongewoon kan ook zorgdragen voor het reinigen en aanvullen van koffie-automaten. Ook de voorraad van de nodige ingredienten kunnen wij bijhouden en bijbestellen.

Werken bij Schoongewoon

Dat betekent coöperatief ondernemen. De mensen zelf hebben het bij ons voor het zeggen, waardoor alles beter en eerlijker wordt verdeeld. In de praktijk blijkt dit uitstekend te werken!

Leuk werk en werken met plezier staat bij ons voorop. Dat betekent werken bij opdrachgevers waar het schoonmaken wordt gewaardeerd. In plaats van stapels papieren kwaliteitsmetingen meten wij de kwaliteitsbeleving bij onze klanten en onze medewerkers. Kostenbesparend en erg effectief.

Ben je geinspireerd door de werkwijze van Schoongewoon? Wil je meewerken aan onze groei en aan de slag als schoonmaker in een van de regio's? Neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd in het opstarten van een eigen coöperatie? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek