Onze formule

Bij Action vinden klanten altijd iets van hun gading. En zelfs meer. Bij Action vind je producten die je er verwacht en niet verwacht had. Voor een goede prijskwaliteitverhouding die altijd weer verbaast. Bovendien biedt Action een plezierige winkelomgeving. Juist die combinatie maakt Action een unieke retailformule.

Klanten verrassen

Klanten steeds weer verrassen met nieuwe producten tegen een uiterst scherpe prijs. Dat was het doel van de oprichters van het eerste uur. Ooit begon het hoofdzakelijk met schoonmaakartikelen en schrijfwaren. Nu voeren we meer dan 6.000 verschillende producten, voornamelijk non-food. Onze prijzen zijn veel lager dan die van andere retailers. Een principe dat recht overeind blijft omdat we juist daarmee populair zijn geworden.

Ons assortiment

Ons aanbod van producten is breed en omvat huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, cosmetica, food & drinks, speelgoed, multi media, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. De winkels worden dagelijks bevoorraad vanuit een van onze distributiecentra zodat we een zo volledig mogelijk assortiment kunnen aanbieden.

Grootschalig inkopen

Wij kunnen onze producten tegen zeer lage prijzen aanbieden door grootschalig en efficiënt in te kopen. Daarnaast is onze distributie optimaal ingericht, zitten we op voordelige winkellocaties en hebben we een kostenbewuste bedrijfscultuur. Ieder kostenvoordeel dat wij realiseren, geven wij door aan onze klanten. Daarom worden de prijzen van onze artikelen ook niet afgerond. Het geheim van ons succes schuilt in een goede neus voor inkoop. Onze inkopers snappen waar klanten blij van worden. We hebben een stevig netwerk opgebouwd van leveranciers die precies weten hoe wij werken en wat onze kwaliteitseisen zijn. Onze winkels kunnen soms wel gezellig rommelig zijn, rommel vind je er beslist niet.

Onze waarden

Onze 6 waarden staan centraal bij alles wat we dagelijks doen.
Herken jij jezelf in onze waarden, bekijk dan snel onze actuele vacatures

Klantgericht

Medewerkers van Action weten dat het bij ons gaat om blije klanten. Ze verlenen binnen het beleid van de organisatie service van een hoge kwaliteit.

Kostenbewust

Medewerkers van Action weten welke kosten aan hun rol zijn verbonden. Ze bekijken elke dag waar we slimmer kunnen werken en daarmee kosten kunnen besparen

Teamwork

Medewerkers van Action werken effectief samen om gezamenlijke doelen te behalen. Ze helpen elkaar zonder dat dat gevraagd wordt én delen informatie en kennis.

Discipline

Medewerkers van Action zijn zeer georganiseerd en werken overzichtelijk. Ze leveren wat nodig én toegezegd is en ze houden zich aan gemaakte afspraken.

Eenvoud

Medewerkers van Action houden het eenvoudig en werken met een duidelijk doel voor ogen. Zijn praktisch ingesteld en proberen het iedere dag zo simpel mogelijk te houden.

Respect

Medewerkers van Action communiceren én werken samen met respect voor elkaar en voor de klanten. Zijn eerlijk, betrouwbaar en komen beloftes na.

Over onze mensen

Trots op Action, dat zijn onze ruim 28.000 medewerkers zoals blijkt uit ons interne tevredenheidsonderzoek. ‘Er stroomt blauw bloed door onze aderen’ vinden zij en dat zegt eigenlijk alles.

Klanttevredenheid

Onze medewerkers staan aan de basis van dat succes. Zij maken het verschil en dat stralen ze uit. Alles wat wij binnen Action doen staat in het teken van tevreden en blije klanten. Onze klanten merken dat. Zij voelen zich echt welkom bij ons. En wat is er nu leuker dan in zo’n winkel te werken?

The Voice of Action

Uit ons medewerkertevredenheidsonderzoek uit 2015 blijkt dat de tevredenheid van onze medewerkers op alle gemeten onderwerpen hoger ligt dan het gemiddelde in de internationale retailbranche. Iets waar we heel trots op zijn. Action scoort met name hoog op de onderdelen samenwerken, het geloof in de Action formule, het vertrouwen in de toekomst van Action en in het efficiënt werken.

Opleidingen en Trainingen bij Action

Door de snelle groei van onze organisatie, krijg jij de kans om bij te dragen aan ons succes en je verder te ontwikkelen richting nieuwe functies. Veel medewerkers zijn in onze filialen begonnen en zijn doorgegroeid binnen onze organisatie

Action Academy

Naast een gedegen inwerktraject, blijven we investeren in onze medewerkers. Hiervoor hebben we de Action Academy met opleidingen en trainingen in het leven geroepen. We geven interne trainingen waar je als getalenteerde en gemotiveerde medewerker aan kunt deelnemen. Ook bieden we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kansen op scholing en een baan bij Action. Er zijn veel voorbeelden van medewerkers die in de winkel zijn begonnen en zijn doorgegroeid binnen onze winkelorganisatie of op ons hoofdkantoor.

Werken bij Action

Je kunt bij ons werken in een winkel in de regio, in het distributiecentrum of op het hoofdkantoor.

Ga naar onze website voor meer informatie