Krijg je mensen mee!
Wil je magisch aantrekkelijk worden voor je leveranciers, je klanten en medewerkers? Ben je op zoek naar een training die inspireert en activeert, waardoor er eindelijk een keer écht wat verandert? Met de trainingen van Business X-Factor krijg je ze méé!

Ieder mens en iedere organisatie heeft een X-Factor, net als de meest succesvolle artiesten. Die lijken feilloos aan te voelen wat hun X-Factor is, maar zijn zich daar niet bewust van. Ze communiceren oprecht en gedragen zich authentiek. Juist daardoor krijgen ze fans. Tijdens onze BXF-Training helpen we jouw X-Factor te vinden en te eXcelleren!

Wij zorgen dat jouw bedrijf weer gaat swingen. Ontdek op deze site welke training het beste bij jou past en laat je X-Factor stralen!

Onze aanpak

Ieder mens en iedere organisatie heeft een X-Factor. Tijdens onze BXF-Training helpen we je die te vinden! We gaan op zoek naar jouw authentieke kern of die van je organisatie. Door die kern goed te belichten gaat ook jouw X-Factor stralen! We achterhalen wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je overkomt! Hoe we dat doen?

We maken je bewust van je gedrag en je talenten en laten zien hoe je gedrag leidt tot succes. Want de X-Factor werkt pas écht als je er niet bewust mee bezig bent – het moet je tweede natuur worden. Daarna gaan we aan de slag met je communicatiestrategie, want die is onontbeerlijk om 100% te eXcelleren! Ook helpen we je jouw strategie te vertalen naar een succesvolle uitvoering. Zo blijft het nooit bij loze kreten.

Onze overtuiging? Door het ontdekken en gebruiken van jouw X-Factor stijg je boven jezelf uit en creëer je succes voor de lange termijn. Een zinvolle investering in jezelf en je bedrijf! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Foto: © Elvin Boer/SBS