WAT DOEN WE?

Wij zijn een jong bedrijf dat streeft naar een rechtvaardige sollicitatieprocedure voor zowel sollicitant als werkgever. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel sollicitanten frauderen bij het opstellen van een CV. Opleidingen worden verzonnen en diploma’s worden gekocht. Dat is onacceptabel. Op deze manier komen eerlijke en betrouwbare sollicitanten niet aan het werk en lopen de kosten voor werkgevers torenhoog op. Daarnaast kan het aannemen van onvoldoende gekwalificeerd personeel leiden tot grote veiligheidsrisico’s.

NIET BELOVEN MAAR BEWIJZEN!

Sollicitanten kunnen met het E-portfolio een eerste indruk achterlaten bij een werkgever, de diverse checks uitvoeren en met hun gekeurmerkte CV bewijzen dat ze betrouwbaar en eerlijk zijn. Op deze manier onderscheiden zij zich van anderen en vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt. Uitgangspunt is altijd de uitdrukkelijke toestemming van de sollicitant.

DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK!

Werkgevers die vragen naar het CVmonitor keurmerk geven hiermee aan dat zij kiezen voor een snelle en effectieve sollicitatieprocedure die gekwalificeerde medewerkers oplevert. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden binnen hun bedrijf.

AANMELDEN KAN VANDAAG NOG!

AANMELDEN

STRATEGISCHE PARTNERS

Wij vinden betrouwbare CV's van groot maatschappelijk belang. Daarin staan wij niet alleen. Zowel werkgeversorganisaties, ondernemers als overheidsorganisaties steunen ons daarin. Gezamenlijk streven we naar 'de juiste persoon op de juiste plek!'.

sollicitatieaccedemie.png duo.png
RDW.png fitpeople.png
abilitec.png otys.png
automotive.png jetsupport.png
intermax.png imedia.png
hroffice.png mindef.png
uwv.png restment.png
unique.png facilitypartners.png
minbz.png halt.png