Detacheren van professionals wonen en vastgoed

Al 15 jaar onlosmakelijk verbonden met volkshuisvesting.

Al 15 jaar is Interlink onlosmakelijk verbonden met de volkshuisvesting, in het algemeen en bij woningcorporaties als opdrachtgever in het bijzonder. Ontstaan vanuit de sector hebben we ons in die 15 jaar ontwikkeld als een betrouwbare en professionele partner op het gebied van detacheren, uitzenden, werving en selectie en advies. Daarnaast verrichten we ook steeds meer werkzaamheden voor onze opdrachtgevers vanuit ons kantoor onder het label Buytenshuis.

Mens centraal

In onze visie staat de mens centraal. De mens als klant/huurder, de mens als opdrachtgever maar ook de mens als collega. Daarom kiezen we voor langdurige relatie en samenwerking, zowel met de opdrachtgever als met de collega’s. Met ruim 100 mensen in vaste dienst en daar omheen een flexibele schil van zzp’ers en uitzendkrachten kunnen we op ieder moment elk vraagstuk bij de corporatie beetpakken. Met de inzet van 1 van onze collega’s krijgt u de kennis en kunde van ruim 100 collega’s er gratis bij. Omdat wij dagelijks investeren in opleiding, begeleiding en coaching van onze collega’s. Daarmee leveren we altijd de gewenste kwaliteit voor de opdrachtgever. Daarmee groeien onze collega’s en opdrachtgevers waardoor we de sector iedere dag weer een beetje sterker maken.

Interlink is actief op de werkvelden Wonen, Bedrijfsvoering en Vastgoedbeheer.

Werken bij Interlink

Werken bij Interlink staat voor afwisseling, uitdaging en persoonlijke groei. Verschillende ervaringen en de ontwikkeling van kennis en competenties helpen bouwen aan jouw loopbaan binnen het maatschappelijk vastgoed. Onze collega’s werken op het terrein van wonen, financiën en techniek. Binnen een van deze disciplines kan jij bij ons aan de slag. Dit kan vanuit een dienstverband, je eigen bedrijf (zzp) of op basis van een tijdelijke overeenkomst. Wanneer je in dienst bent bij Interlink ondersteunt het Ontwikkelcentrum jou in je ontwikkeling bij Interlink. Samen met je loopbaanbegeleider maak je een ontwikkelplan en krijg je een passend trainingspakket. Kortom: jouw ontwikkeling staat bij ons centraal!

BMC Interlink