Over 50 Company

50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers. Wij zijn gespecialiseerd in het naar werk begeleiden van mensen tussen de 45 en 65 jaar, de zogenaamde Generatie X. Over deze generatie op de arbeidsmarkt wordt veel gesproken. Lang niet altijd positief. Wij richten ons op de oplossingen en de mogelijkheden. Want natuurlijk vindt een 50-plusser nog werk. Het vraagt alleen een nét andere aanpak. En daar helpen we u graag bij.

Werkwijze

50 Company slaagt er in om 50-plussers aan het werk te helpen door middel van praktijkgerichte loopbaanbegeleiding, arbeidsmarktgerichte activiteiten, direct contact met werkgevers, het bieden van netwerk en actieve bemiddeling. Wat wij jammer vinden, is dat er in de media louter negatief gesproken wordt over werkloosheid onder 50-plussers. U zou er bijna in gaan geloven dat u voor de arbeidsmarkt bent afgeschreven. Gelukkig is dat niet zo. Natuurlijk niet. Maar tot aan uw pensioen een succesvolle speler op de arbeidsmarkt blijven, vraag wel een andere aanpak dan 10 jaar geleden. En die aanpak, is onze expertise. Wij weten u klaar te stomen voor de arbeidsmarkt van vandaag en openen deuren richting werkgevers. We zijn een netwerkorganisatie en verwelkomen u graag in ons netwerk.

Het team

50 Company is opgericht in 2011. Ons team bestaat uit bevlogen loopbaanadviseurs, relatiemanagers en recruiters die er allemaal van overtuigd zijn dat je na je 50e een nieuwe baan kunt vinden.

Werken bij 50 Company

Er zijn op dit moment geen vacatures bij 50 Company.

Heeft u een goed idee om met ons samen te werken? We ontvangen uw idee/open sollicitatie graag via mail.